Munay Healing Plant Food Workshop

Som noget helt nyt tilbyder Munay Healing nu undervisning i plantebaseret kost og madlavning. Da mange klienter, der kommer til behandling, ønsker bedre forståelse for hvordan de kan leve mere grønt, anti- inflamatorisk og uden kød, har jeg længe tænkt på også at kunne tilbyde inspiration her i Munay Healing. Vi er nu så heldige at Shauli min mand har tilbudt at lave en Vegansk Madlavnings Workshop, hvor du kan lære at lave nem og sund vegansk mad. På denne workshop lærer du hvordan du kan nære din krop med plantebaseret kost. Undervisningen foregår i hyggelige rammer og vil være både teoretisk og praktisk undervisning.

Dato: Søndag den 15. November kl 14-18
Sted: Christopher Boecks Alle 90, 2860 Søborg
Pris: 650kr inkl. Råvarer og afsluttende middag.
Begrænset antal pladser.
Tilmeldig info@munayhealing.dk


Lidt om underviseren:

Shauli startede sin holistiske livsstil i 1996, da han første gang rejste til Indien, og har de sidste 20 år været først vegetar og siden veganer. Shauli har altid haft stor kærlighed for vegansk madlavning og har været vegansk kok til både store fester, i ashrams og yogacentre rundt om i verden.
Shauli er også yogalærer (2001), pranic living life style (2017) og undervisning , Qi Gong-praktiserende og undervisning, dyrker dagligt meditation gennem 20 år og med adskillelige kurser bl.a. Vipassanas, Til daglig arbejder han, som ingeniør og bor med sin kone og 3 døtre i Søborg.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.