Nyt Samarbejde  Ny Energi  Ny Visdom

Det sidste år har Shauli Lessner, været en større og mere synlig del end før her i Munay Healing. I ceremonier og på retreats. Han har forkælet deltagerene med sin nærende veganske mad, undervist i Yoga, Chigong, meditation og holdt space med mig i Kakao meditationerne både online og i Søborg, Melby og Thailand. Han har også holdt workshops i haven i Isbad og Åndedræt for mænd og Kombucha workshops. Her til foråret vil han være aktør på Vibe of Life Festivalen, med Yoga og Mandecirkel.

Det løfter Munay Healing at få denne upgrade og mange har allerede delt deres positive feedback med os:

“Jeg har haft en rigtig vild weekend 🌕
Jeg har dykket dybt – i mit indre – i fællesskab med en masse vidunderlige sjæle
Guidet og vejledt af fantastisk og dygtige Ditte og Shauli @munay.healing 🙏🏼🙏🏼 fra Munay Healing
Vi har drukket cacao og mediteret og givet slip på alt det der ikke nærer os. Det har været en god øvelse i langsommelighed og den ro jeg har opnået smitter af derhjemme.”
Kaja

Her er lidt om Shauli:

Shauli Lessner er uddannet Hatha yogalærer i 2001 i Bahamas. Shauli har lige siden haft en egen praksis hver eneste morgen før solopgang – no matter where and what circumstances, det mærker man i den Ro og Jordforbindelse han skaber i rummet. Han sin visdom og vejledning i Meditation, Yoga, Chigong, Åndedrætsteknikker. Shauli inkorporerer sine egne dybe spirituelle oplevelser og intuitivt kreativt flow i sine meditationer og sin undervisning.

Shauli startede sin spirituelle rejse i 1996 under sit første besøg i Indien med oplevelsen af energiarbejde og dyb meditation. Nogle år senere i 2001 blev han Yogalærer og underviste Upstate New York i en Yoga asharam hvor han mødte sin nuværende kone Ditte, som han har 3 døtre med. Derefter flyttede de til København og her underviste han bl.a i et af de første førende yoga studier Shamballa Yoga. År senere tog rejsen  en ny drejning, da han mødte Cacao Shamanen Keith i Guatemala og hans dybe shamanistiske og hjerteåbnenede kakao ceremonier og sessioner. Gennem de sidste 9 år har Shauli og Ditte holdt space for dybe shamanistiske kakao ceremonier, trommerejse og det seneste år 4 retreats.

Shauli har også et fantastisk talent og kærlighedssprog som vegansk kok. Gennem de sidste mange år har han lagt opskrifter og videoer ud på hans side på FB Munay Healing Plantfood: https://www.facebook.com/munayhealingfood/

Vi glæder os til at co create endnu flere spændende retreats og ceremonier i år med jer.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.