Cacao Deep Dive weekend dagsretreat

Hvad går det ud på?

Denne weekend er en kærlig fordybelses rejse med plantemedicinen ceremoniel cacao. Jeg bruger Keith cacao fra Guatemala. Den er magisk og jeg kender hvert et skridt for denne bønnes rejse fra regnskovens bund gennem den indfødte Maya landsbys befolknings nænsomme og magiske proces med at gøre den klar til vores kop. Jeg er netop kommet hjem derfra efter en længere rejse ind i kakaos land, magi og historie og ønsker at dele dette med de, som føler kaldet til denne hjerteåbnende drik og weekend i samhørighed med naturen og elementerne gennem shamanistiske ritualer, bålet, skoven, cirklen og trommens helende og jordforbindende kraft.

Hvem kan være med?

Dette weekend retreat er for alle der ønsker tid og fordybelse i naturen med sig selv og andre ligesindede, til at arbejde med kærlige shamanistiske ritualer for fuldmåne og trommerejse for dybere forbindelse til dit indre og din sjæls næste skridt. Ceremoniel kakao som en kærlig blid hjerteåbnende drik, som du får serveret hver dag i en tryg cirkel med mulighed for at arbejde med de ting du ønsker at tranformere, slippe og åbne op for. Du behøver ingen erfaren med nogle af disse ting blot et åbent sind. Det er min særlige ekspertise at skabe et tryg rum for nye folk og samtidig gøre plads til folk der har været med mange gange. Du er med præcis som du er og der sker kun det du er klar til at opdage i dig selv. Alt bliver ledet af en erfaren “rejseguide” i både behandlerregi og som shamanistisk praktiserende. Se mere længere nede i tekst.

Hvor foregår det henne?

Vi er i Søborg og Hareskoven begge tæt ved København og da det ikke er hele dage har du tid til at komme hjem og sove i egen seng. Der er dog også mulighed for overnatning i Hareskoven i telt. Bus til døren i Søborg og tog tæt ved både for Søborg og Hareskov. samkørsel og hent ved Hareskov St også mulig.

Program med forbehold for små ændringer:

Fredag

Fuldmåne og cacao ceremoni ved bålet i Den Magiske Have i Søborg

Kl 18:30-21:30

Lørdag

Kl 13 -17 Hareskoven, Åsevang

Evt Skovbad, forbindelse til moderjord og træerne, meditations walk

Despacho i skovbund

Cacao & Trommerejse  i cirklen under træerne

Søndag i Søborg

10-14 afsluttende kakao ceremoni og sharing  og vegansk frokost

 

Pris 1666kr

(Kan betales i 2 rater ved behov kontakt mig)

Tilmelding:  via link https://system.easypractice.net/event/deep-dive-weekend-dags-retreat-75ebd

 

Aflysningspolitik: Penge gives ikke retur, men du kan sælge din billet til andre interesserede. Giv mig besked om dette inden.

Ved aflysning af retreat gives alle penge retur.

Ved voldsomt uvejr på dagen rykkes dagens ceremoni indenfor. Ved alm dansk vejr er vi ude så meget så muligt.-)

For yderligere oplysninger :

Info@munayhealing.dk

26257852

Glæder mig til at møde dig og holde rum for din proces og samskabe en fantastisk magisk og dyb weekend i cirklen 🙏💜

⭐️☕️🪶Lidt om Keith Cacao:

Denne kakao er ceremoniel kakao, hvilket bl.a.betyder den er brugt gennem årtusinder af de oprindelige folk i ceremonier, som plantemedicin og at den i sin næsten rå form ( fermenteret og kun let ristet) indeholder mange mineraler og gavnlige stoffer og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin til kredsløbet og magnesium til afslapning af muskler, og nervesystem. Den har en blid hjerteåbnenede virkning ift. at kunne mærke dig selv og dine følelser dybere. Den har også indflydelse på produktion af serotonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og Fair Trade og Direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i bjerg regnskov og ikke på plantage.

Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet ceremoniel kakao for 20 år siden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indianere han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

 

Lidt om Ditte Hofman Lessner

⭐️Jeg er certificeret Keith cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et meget fordybende 2 måneder kursusforløb med undervisning og mentoring i alt fra Kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som behandler og 8 års erfaring med shamanistiske workshop og dybe spirituelle rejser både med og uden Kakao.

Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao, da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya indianerne bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg er netop også hjemvendt fra San Marcos efter 3 ugers fordybelse med denne ceremonielle Kakaos proces fra regnskoven til vores kop her i DK. Det var dybe indre rejser med Keiths guidance og samvær med de Maya kvinder og mænd fra Landsbyen der arbejder med kakaobønnernes proces. Det har lagret sig dybt i min tilgang til arbejdet med denne magiske kærligheds plantemedicin. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle kakao, men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eliksir.

💜 Du er støttet og i trygge hænder hos Munay Healing.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.