Fredage åbent i klinik Salig på Østerbro

Fredage er som noget nyt åbent for behandling i smukke klinikfællesskab Salig i Masnedøgade 20, 2. sal. 2100 København.. Du kan se dage og booke online her på hjemmesiden. I nogle uger er der også åbent på andre dage. Hvis du vil booke på selve dagen skal du skrive til 26257852, så ser jeg om der er mulig åbning.

I Salig er der ventelounge, to badeværelser og vand og te til når du kommer. Du skal bare gå ind og sætte dig i lounge så kommer jeg ud og henter dig. Der er betalings parkering lige udenfor og metro 5 min væk Poul Henningsens Plads og busser og tog ved Svanemølle station.

Her er også elevator hvis du har brug for det.

Vigtigt: Der er 30 timers aflysningspolitik, da jeg skal nå at aflyse i Salig for ikke at betale da jeg lejer mig ind pr time. Ved for sen aflysning betales fuld pris. Du aflyser ved at skrive sms til 26257852.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.