Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Behandling til børn

Kranio sakral baby/barn

Jeg har gennem årene rigtig god erfaring med at behandle babyer fra nyfødte og større. En fødsel kan jo i mange tilfælde være en hård tur for både mor og baby og dette kan sidde i kroppen og i vævets hukommelse. Det kan udtrykke sig ved urolig søvn og meget gråd, problemer med maven, svært ved at tage fat ved amning, kun ville kigge til den ene side, generel utilfredshed selv efter søvn og amning. Det er ikke altid lægen kan finde en speciel årsag til disse problematikker hos babyer, og jeg har erfaret at det tit er nok med meget få gange behandling for at få ro i babys system, det er næsten som en slags reset af systemet og jeg får tit billeder af sovende babyer i autostol allerede på vej hjem fra behandling. Det kan også være en god ide at mor får en behandling hvis der er meget fysisk og psykisk udmattelse kan det være en stor hjælp.

Med børn fra 1 år og opefter kan behandlingen afhjælpe bla. uro og stress symptomer, fysiske problematikker, forstoppelse, hovedpine, give mere ro i forbindelse med diagnose problematikker.

Du er velkommen til at ringe for at høre mere om hvordan det kan hjælpe dit barn til mere balance og ro i krop og sind.

Behandlingen varer 30 min

Zoneterapi til børn

Zoneterapi er en meget blid og behagelig behandlingsform for både spædbørn og større børn.
De fleste børn falder hurtigt til ro når deres fødder bliver berørt og mor eller far sidder lige ved siden af briksen og kan underholde hvis barnet bliver for utålmodigt. Det er også muligt at sidde hos sin mor eller far imens, hvis det at ligge for sig selv et fremmed sted er for overvældende.

Zoneterapi til babyer og børn kan hjælpe ved for eksempel:

Mange nybagte forældre kan især opleve uro og meget gråd hos baby efter hårde fødselsforløb, her kan det være en stor hjælp for barnet at få ro på nervesystemet, hvilket også er muligt i både zoneterapi og kranio sakral terapi.

Det kan også anbefales at få en familiebehandling, da barnet ofte også er en spejling af sin mor ellers fars energier og problematikker. Der kan gives speciel rabat hvis flere i familien ønsker behandling i samme forløb.

Behandlingen varer 30 min

Cropped hands of female therapist giving head massage to boy lying on bed

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.