Om Mig

Jeg er 45 år og bor sammen med min mand og 3 børn i Søborg. Vi lever og ånder for en holistisk livstil med vegansk kost, yoga, helse “medicin” og sunde uvaccinerede børn. Vi har rejst i verden og oplevet mange alternative levemåder og vi lever med spiritualiteten som en daglig følgesvend i alt hvad vi gør og tænker.

Jeg holder mange shamanistiske ceremonier både med familien, men også i mit arbejde og det betyder alt for min og familiens balance på Moder Jord at have denne dybe forbindelse for at holde os sunde og raske mentalt og fysisk. I mine behandlinger og workshops arbejder jeg netop med denne forbindelse til Moder Jord, som så mange mennesker har glemt i det travle og til stressede liv med karriere og/eller familie liv.

Munay Healing

Ordet Munay stammer fra inkaernes i Perus sprog Qechua og betyder kærlighed, viljestyrke og ubetinget og universal evig kærlighed. 

Munay Healing – når du konfronterer og transformerer din smerte og åbner dit hjerte mere og mere vil du have  Munay nok til at skabe dybere og dybere forbindelse i dig selv, alt liv og Moder Jord.

“Gennem genforbindelsen med jorden finder vi hjem til os selv og vores sjæls formål i dette liv på planeten jorden.”

Hvid ikon

Erfaring

Uddannelse

2020-2021 Den Danske Zoneterapi Skole, Herlev
2019 Drum course “Healing Rhythems” Christine Stevens
2019 Kursus Maya Astrology, Mark Elmy, Guatemala
2001- 2016 GYROTONIC® certificeret level 1 og 2 instruktør, Ladder og JSB GYROTONIC® specialised equipment, update kurser.

Skolen for Alternativ Terapi Anatomi/Fysiologi/Sygdomslærer RAB certificerende kursus. 

2007- 2019 Kranio-Sakral Terapi videruddannelse på Upledger Institute i Kbh. CST1, CST2, SER1, SER2, CST Advanced, kranio sakral terapi baby og børn, afsluttende eksamen til Kranio Sakral Terapeut 

Uddannelse

2015-2019 Shamanistisk Grundkursus hos Scandinavian Center for Shamanistic Studies, Universal Shaman aprenticeship og Master aprenticeship med Don Oscar Miro-Qusada

1999 – 2001 William Esper Studio – skuepiller uddannelse, New York

Opdager GYROTONIC® i Studio Riverside, New York, et af de første GYROTONIC studios. Genoptræner med Mastertræner Leda Franklin, knæskader fra håndbold og danseteater.

Anden fysisk baggrund

Ditte har desuden spillet håndbold i 12 år, og andre sportgrene, svømning, ridning, yoga, gået på Danseteater skole i Kbh og taget danse undervisning på The Place, London og Martha Graham, New York.

Arbejde

Indehaver af Circle C Studio siden 2003. 
Freelance skuespiller fra 1999 i New York og siden fra 2004 i København.
Teater, kortfilm, reklame.

Scroll til toppen

2. Advent 15% rabat på gavekort

Giv en kærlig gave til din familie og venner. Køb elektroniske gavekort fra søndag den 4.12 til og med fredag den 9.12 kl 00 og få 15% rabat. Kort kan købes  og betales i online booking eller ved henvendelse på 26257852 eller info@munayhealing.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.