Om Mig

Jeg er 48 år og bor sammen med min mand og 3 børn i Søborg. Vi lever og ånder for en holistisk livstil med vegansk kost, yoga, helse “medicin” og sunde uvaccinerede børn. Vi har rejst i verden og oplevet mange alternative levemåder og vi lever med spiritualiteten som en daglig følgesvend i alt hvad vi gør og tænker.

Jeg holder mange shamanistiske ceremonier både med familien, men også i mit arbejde og det betyder alt for min og familiens balance på Moder Jord at have denne dybe forbindelse for at holde os sunde og raske mentalt og fysisk. I mine behandlinger og workshops arbejder jeg netop med denne forbindelse til Moder Jord, som så mange mennesker har glemt i det travle og til stressede liv med karriere og/eller familie liv.

Jeg har de sidste par år arbejdet dybt med plantemedicinen Kakao både personligt, til ceremonier og nu også til klienter inden behandling. Jeg har en dyb taknemlighed for hvad denne super food og urgamle visdomsfrugt og bevidsthed MamaKakao har at tilbyde og lærer os om at finde vejen hjem til vore hjerte, hinanden og Moder Jords hjerte. Mayaindianernes visdom og Keith Wilson far til Ketih Kakao og til ordet/begrebet ceremoniel kakao er lige nu en stærk lede stjerne for mit arbejde med denne Magiske drik og den Kakao som jeg tilbyder og sælger. Se mere i Nyheder og Workshops

Munay Healing

Ordet Munay stammer fra inkaernes i Perus sprog Qechua og betyder kærlighed, viljestyrke og ubetinget og universal evig kærlighed. 

Munay Healing – når du konfronterer og transformerer din smerte og åbner dit hjerte mere og mere vil du have  Munay nok til at skabe dybere og dybere forbindelse i dig selv, alt liv og Moder Jord.

“Gennem genforbindelsen med jorden finder vi hjem til os selv og vores sjæls formål i dette liv på planeten jorden.”

Hvid ikon

Erfaring

Uddannelse

2022-2023 Keith Cacao Practioner Course.

Deepening cacao wisdom and inner process retreat with Keith Wilson and Maya community in Guatemala

2020-2021 Den Danske Zoneterapi Skole, Herlev RAB
2019 Drum course “Healing Rhythems” Christine Stevens
2019 Kursus Maya Astrology, Mark Elmy, Guatemala
2001- 2016 GYROTONIC® certificeret level 1 og 2 instruktør, Ladder og JSB GYROTONIC® specialised equipment, update kurser.

Skolen for Alternativ Terapi Anatomi/Fysiologi/Sygdomslærer RAB certificerende kursus. 

2007- 2019 Kranio-Sakral Terapi videruddannelse på Upledger Institute i Kbh. CST1, CST2, SER1, SER2, CST Advanced, kranio sakral terapi baby og børn, afsluttende eksamen til Kranio Sakral Terapeut RAB

Uddannelse

2015-2019 Shamanistisk Grundkursus hos Scandinavian Center for Shamanistic Studies, Universal Shaman aprenticeship og Master aprenticeship med Don Oscar Miro-Qusada

1999 – 2001 William Esper Studio – skuepiller uddannelse, New York

Opdager GYROTONIC® i Studio Riverside, New York, et af de første GYROTONIC studios. Genoptræner med Mastertræner Leda Franklin, knæskader fra håndbold og danseteater.

Anden fysisk baggrund

Ditte har desuden spillet håndbold i 12 år, og andre sportgrene, svømning, ridning, yoga, gået på Danseteater skole i Kbh og taget danse undervisning på The Place, London og Martha Graham, New York.

Arbejde

Indehaver af Circle C Studio siden 2003. 
Freelance skuespiller fra 1999 i New York og siden fra 2004 i København.
Teater, kortfilm, reklame.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.