Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en blid og dybdegående behandling, som guider kroppen til afspænding af muskler og væv og åbner for et flow af energi i krop og sind. Behandleren bruger lette tryk og klienten har tøj på. Behandlingen kan hjælpe ved bl.a.:  Hovedpine/migræne, Kæbespændinger, Ryg/skulder/nakke problemer, Behov for afspænding v fx stress, Frigøre følelsesmæssige spændinger i vævet fra traumatiske oplevelser som slag, styrt og ulykker.

Traumatiske oplevelser så som slag, styrt, ulykker o.a. sætter deres spor i bindevævet. Hvis hændelsen sker i en situation hvor personen er stærkt følelsesmæssig påvirket, er kroppen ikke er i stand til at rumme det og følelserne bliver derfor ‘lukket inde’ i bindevævet og opbevaret der i et ikke funktionelt stadie.

En metode til at frigøre følelsesmæssige spændinger i vævet kaldes SomatoEmotional Release® og er en behandling hvor der bruges forskellige psykologiske metoder sammen med den fysiske behandling. Dette skaber en effektiv og sikker ramme for forløsning.

Behandlingen varer 60 min inkl. samtale første gang og opfølgende behandling er 45 min.

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.