Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Munay Treat

Munay Treat er en kombinationsbehandling af alle behandlingsformerne der tilbydes hos Munay Healing, dvs. zoneterapi, kranio sakral terapi og shamanistisk healing. De forskellige terapiformer kombineres og tilpasses til din situation i balance med dine behov og problematikker.

Det er en meget dyb og transformerende mulighed for at din krop og sind kan give slip på gamle mønstre og traumer for at du kan få mere følelse af frihed, lys og kærlighed til dig selv og på alle planer.

Behandlingen varer 60 min inkl. samtale

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll to Top

Tilbud Ceremoniel Kakao & Meditation

Lige nu kan du købe den magiske Keith Kakao her i Munayhealing og få adgang hele januar til et online meditations gruppe på zoom, hvor vi mødes en gang om ugen( du får link til optagelse hvis du ikke kan være med live) og forbinder os med den fantastiske cerimonielle kakao fra Guatemala. Se mere på Munayhealing FB om denne utrolige plantemedicin og superfood der bringer dig hjem til Dit Hjerte. 

Få dette tilbud 555kr ved køb nu indtil 5.1.2023, køb online i booking her: https://system.easypractice.net/event/ceremoniel-kakao-januar-meditations-forlb-eafb2

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.