Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er kort fortalt en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne. Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang. Jeg arbejder holistisk – det vil sige ser på klientens hele situation med fokus på både funktionsforstyrrelser, årsagerne og kroppens selvhelbredende kræfter.

Zoneterapi kan hjælpe på de fleste ubalancer i kroppen men er især effektivt ved

Behandlingen varer 50 min inkl. samtale

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll to Top

Tilbud Ceremoniel Kakao & Meditation

Lige nu kan du købe den magiske Keith Kakao her i Munayhealing og få adgang hele januar til et online meditations gruppe på zoom, hvor vi mødes en gang om ugen( du får link til optagelse hvis du ikke kan være med live) og forbinder os med den fantastiske cerimonielle kakao fra Guatemala. Se mere på Munayhealing FB om denne utrolige plantemedicin og superfood der bringer dig hjem til Dit Hjerte. 

Få dette tilbud 555kr ved køb nu indtil 5.1.2023, køb online i booking her: https://system.easypractice.net/event/ceremoniel-kakao-januar-meditations-forlb-eafb2

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.