Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Zoneterapi

Som noget nyt kan du få behandling med Zoneterapi her i Circle C. Jeg er startet for 8 måneder siden på den Danske Zoneterapeut Skole i Herlev. Jeg har lært alle zonesystemerne og kan derfor tilbyde en fuld zoneterapi behandling til uddannelses pris. Da jeg har haft klienter i mine hænder de sidste 20 år kan du føle dig helt tryg. Jeg har allerede haft masser af tilfredse klienters fødder på briksen, de sidste mange måneder:-). 

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er kort fortalt en behandlingsmetode, hvor terapeuten med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen kan findes afspejlet i delområder af kroppen, som kommunikerer og vekselvirker med helheden. Den mest udbredte form for zoneterapi er fodzoneterapi, men der findes også zoner i f.eks. ørerne, i ansigtet og på hænderne. Behandlingen sætter kroppens selvhelbredende kræfter i gang. Jeg arbejder holistisk – det vil sige ser på klientens hele situation med fokus på både funktionsforstyrrelser, årsagerne og kroppens selvhelbredende kræfter.

Zoneterapi kan hjælpe på de fleste ubalancer i kroppen men er især effektivt ved

Behandlingen varer 60 min inkl. samtale

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.