Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Maya indiansk Astrologi readings

Jeg tilbyder astrologi readings for både par og enkelt personer, det er anderledes end den astrologi der er baseret på planeternes positioner og bevægelse. Maya astrologi er fra Maya indianernes sacred calender og er baseret på de cosmiske energier og arbejder udfra kalenderens 20 nawales (dag tegn) og 13 galaktiske tal, som udgør den 260 dages sacred års kalender.

Hvis du er intereseret i at vide mere om dit Nawal/fødselstegn og de styrker og udfordringer det giver i dit liv kan du få lavet en reading hos mig.

Jeg har taget kursus i Guatemala højlandet med Maya Astrolog Mark Elmy, som har studeret “The sacred Mayan Calender” i tæt samarbejde med Mayan Elders de sidste 20 år. Med Mark og hans Maya indianske lærer har jeg også deltager i mange “Sacred fire ceremonier”, som er den fysiske praksis i Maya spiritualitet, som faciliterer interaktion med de skabende energier og nawales (dag tegn).

I en reading kigger vi på The Mayan Cross, som er fortid, nutid, fremtid, intuitiv og fysisk side. Det er muligt at se dine udfordringer og hvordan du kan arbejde med dem. Det kan være et rigtig godt udgangspunkt for din vej tilbage til dig i ro og balance at starte med denne reading og i kombination med køb behandling er der 10% på pris, kan ikke kombineres med andre tilbud.

En reading varer ca 1,5 time og slutter med en tromme healings integration af din reading.

Tilskud

De fleste sundhedsforsikringer og Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi og kranio sakral terapi udført af RAB-registrerede terapeuter.

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.