Kranio Sakral Terapi

Zoneterapi

Behandling til børn

Munay Treat

Trommehealing

Maya indiansk Astrologi reading

Shamanistisk trommehealing Gruppe

I trommehealingen ligger du på briksen med alt tøj på og jeg bruger krystaller og sten til at hjælpe chakrane og og energierne i kroppen til at finde balance og harmoni. Med Shaman trommen trommer jeg tæt på kroppen og vibrationerne fra trommen virker som en jordforbindende og helende lyd og bevægelse som bringer kroppen til at huske og mærke Din RO og Dit Hjerte.

Jeg guider dig sammen med tromme i en slags visualisering og meditation til at forbinde med moderjord og slippe de energier der ikke længere er til gavn for dig, så du kan få plads til mere lys og kærlighed til dig selv og i dit liv.

Trommeheling kan også kombineres med behandling for en endnu dybere effekt.

Tilføj din overskrift her

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Scroll to Top

Tilbud Ceremoniel Kakao & Meditation

Lige nu kan du købe den magiske Keith Kakao her i Munayhealing og få adgang hele januar til et online meditations gruppe på zoom, hvor vi mødes en gang om ugen( du får link til optagelse hvis du ikke kan være med live) og forbinder os med den fantastiske cerimonielle kakao fra Guatemala. Se mere på Munayhealing FB om denne utrolige plantemedicin og superfood der bringer dig hjem til Dit Hjerte. 

Få dette tilbud 555kr ved køb nu indtil 5.1.2023, køb online i booking her: https://system.easypractice.net/event/ceremoniel-kakao-januar-meditations-forlb-eafb2

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.