Online Kakao Meditation Søndagsaften Cirkel

Søndags aften kakao meditations cirkel

Jeg mærker kaldet til at samles i cirkel om den den magiske kakao plantemedicin og inviterer dig til 4 søndage om aftenen kl 20-21 på zoom til kakao meditation. Jeg guider intuitivt en meditation ind i dagens energier både fra the Sacred Maya calender og hvad der ellers rør sig i universet. Vi arbejder selvfølgelig også ind i aften energierne og at få ro på systemet inden natten. Jeg bruger musik, koshi klokker og shaman tromme og vi lander i cirklen sammen med mulighed for kort deling. Det ville være den 21.5, 28.5, 4.6, 11.6.
Du kan deltage fra din mobil zoom app eller computer og være hvor det passer dig bedst om det er i skoven, ved havet eller din sofa bare du har et roligt space omkring dig og allerbedst headset hvis du vil have optimal lyd ellers uden også fint hvis du er indendørs.
Keith Cacao Lovers rabat:
Pris for folk der køber Keith kakao hos mig vil være 288kr for alle 4 gange.
Du kan også deltage for 111kr pr gang.
Du kan købe Keith Kakao inden her hos mig i Søborg eller online med en lille discount med min kode på
Hvis du bor længere væk eller i udlandet og bare ønsker at købe direkte fra Keith Cacao uden meditation tilbud, kan du bruge mit direkte link hvor du sparer 5% på første køb:

http://www.keithscacao.com/discount/MunayHealing

For dig med egen kakao eller lyst til meditaion og cirkel online:
Hvis du har din egen kakao eller bare vil være med og tappe ind i energien med en kop te eller visuel kop er du meget velkommen også. Pris er 444kr for alle 4 gange eller 133kr pr gang.

Tilmelding sker ved indbetaling til Munay Healing mobilepay 509314 skriv skriv online kakao i kommentarfelt og hvis du kun er med enkelte dage skriv dato. Klik også deltager i event så jeg kan tilføje dig til messenger besked gruppe hvor zoom link bliver lagt.
Husk at downloade zoom til din tlf eller computer.

Der kommer optagelse som altid efterfølgende, så du kan høre den igen eller hvis du bliver forhindret en aften.
Jeg opretter Messenger gruppe med cirkel deltagere og her lægges zoom link og optagelser og herinde vil være åbent for deling og sparring og jeg lægger ting om de forskellige energier på dagene.
Der er en dyb energi i at det ligger om aftenen vi mødes når man ikke skal ud og videre m dagen og håber også det hjælper ift tid i travl hverdag.
Lad mig høre fra dig om du vil med i cirklen ☕️🪶💜
Knus og dejlig weekend 🌞

For spørgsmål og mere info: skriv på info@munayhealing.dk

⭐️☕️🪶Lidt om Keith Cacao:
Denne kakao er cerimoniel kakao, hvilket bl.a.betyder den er brugt gennem årtusinder af de oprindelige folk i ceremonier, som plantemedicin og at den i sin næsten rå form ( fermenteret og kun let ristet) indeholder mange mineraler og gavnlige stoffer og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium. Den har også indflydelse på produktion af seretonin og dopamin som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og fair Trade og direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i bjerg regnskov og ikke på plantage.
Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

Lidt om Din guide på søndags cirklen:

⭐️Jeg er certificeret Keith cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et meget fordybende 8 uger kursus forløb med undervisning og mentoring i alt fra Kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som behandler og 8 års erfaring med shamanistiske workshop og dybe spirituelle rejser både med og uden Kakao.
Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao, da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya indianerne bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle Kakao men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eleksir.
💜 Du er støttet og i trygge hænder hos Munay Healing.

Lidt omTilberedelse:
Du skal tilberede den roligt og med nærvær og måske starte med halvdelen af det der står på pakke og så prøve dig frem, med mængde. Den skal drikkes på tom mave for bedst effekt dvs du skal faste 2-4 timer inden, dog er lidt frugt ok, men bedst uden. Drik masser af vand i løbet af dagen også og lad være med at drikke alkohol og koffeinholdige drikke samme dag. Du kan sagtens drikke den hver dag eller starte med hver anden eller hvad føles rigtig. Du skal sætte dig roligt og drikke den gerne forestille dig at du lægger en intention eller beder om hjælp til noget inden du drikker den. Du kan forestille dig at kakaoen er en energi, spirit i sig selv.

Jeg lægger en lille video i messenger gruppen hvor du nemt kan se. Du kan tilføje de krydderier du ønsker og sunde søde smage, men den skal ikke laves på komælk da det ødelægger effekten. Plantemælk kan bruges til at mildne smag.
Jeg bruger håndblender til kakao men man kan bruge piskeris. Jeg synger for kakaoen og holder den til mit hjerte inden jeg putter i vandet. Du kan finde din måde at ære den på. Selve tilberedelsen betyder meget for selve plantemedicinen effekt, det starter inden du drikker den.

Kontraindikation:
Hvis du er gravid, ammer, på anti depressiv medicin, hjertemedicin eller har hjerteproblematikker, anbefales mindre dosis ca 20 gr kakao. Men mærk efter hvad din krop siger. (Man kan få hovedpine og kvalme hvis dosis er for høj).
Ift. Hjertet sænker kakao blodtrykket med magnesium, men theobromin sætter gang i kredsløb og det kan føles som et rush i start).

Nyd kakaoen😊 den er fuld af magi og kærlighed💕🧚🏼‍♂️

Hvis du har nogle spørgsmål skriv endelig til mig
info@munayhealing.dk
se mere om mig på www.munayhealing.dk

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.