Ceremoniel Kakao online Meditation Januar Fordybelsesforløb

Med dette Januar Fordybelses tilbud køber du Keith Kakao 554gr hos Munay healing og får samtidig januar Kakao meditations fordybelses forløb inkl. For kun 555kr ( plus forsendelse af Kakao, hvis du ikke har mulighed for at hente i Søborg).

Du får med dette specielle tilbud muligheden for at mødes online med andre brødre og søstre i Kakao cirklen via zoom hver fredag kl 8:45-9:30 hele januar og forbinde med den fantastiske ceriemonielle Keith Kakao fra Guatemala og blive guidet ind i dybe jordforbindende, transformerende og healende meditationer af Ditte Hofman Lessner og mulighed for at høre dem igen via tilsendt link. Du har også mulighed for deling og gode kakao råd i messenger gruppe, til at kunne bruge den cerimonielle kakao og plantemedicin i din hverdag. Hvordan du tilbereder den, sætter intentioner for det nye år sammen med Kakao mm. Hver fredag er der et tema og vi starter med Fuldmånen den 6.1. Du kan se de forskellige detaljer når du klikker på event link under her. Da jeg intuitivt guider meditationen vil det være energierne i gruppen og den dag der er medskabende.
Du behøver ikke at kunne deltage Live da du får meditationerne tilsendt efterfølgende i gruppen.

Tilmelding til forløb foregår via link herunder husk at pris er eksklusiv forsendelse af Kakao. Det koster 65kr i fragt. Så skriv til mig om du vil hente kakao i Søborg efter aftale eller have den tilsendt, så kan du betale fragt pr mobilepay.
Husk hvis du skal nå at have din kakao inden start den 6.1.23 skal du bestille senest mandag den 2.1.23
Link til tilmeding og betaling:

https://system.easypractice.net/event/ceremoniel-kakao-januar-meditations-forlb-eafb2

Hvis du bor længere væk og i udlandet og bare ønsker at købe direkte fra Keith Cacao uden meditation tilbud, kan du bruge mit direkte link hvor du sparer 5% på første køb:

http://www.keithscacao.com/discount/MunayHealing

For spørgsmål og mere info: skriv på info@munayhealing.dk

⭐️☕️🪶Lidt om Keith Cacao:
Denne kakao er cerimoniel kakao, hvilket bl.a.betyder den er brugt gennem årtusinder af de oprindelige folk i ceremonier, som plantemedicin og at den i sin næsten rå form ( fermenteret og kun let ristet) indeholder mange mineraler og gavnlige stoffer og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium. Den har også indflydelse på produktion af seretonin og dopamin som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og fair Trade og direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i bjerg regnskov og ikke på plantage.
Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indianere han samarbejder med i San marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

⭐️Jeg er certificeret Keith cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et meget fordybende 8 uger kursus forløb med undervisning og mentoring i alt fra Kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som behandler og 8 års erfaring med shamanistiske workshop og dybe spirituelle rejser både med og uden Kakao.
Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao, da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya indianerne bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle Kakao men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eleksir.
💜 Du er støttet og i trygge hænder hos Munay Healing.

Lidt omTilberedelse:
Du skal tilberede den roligt og med nærvær og måske starte med halvdelen af det der står på pakke og så prøve dig frem, med mængde. Den skal drikkes på tom mave for bedst effekt dvs du skal faste 2-4 timer inden, dog er lidt frugt ok, men bedst uden. Drik masser af vand i løbet af dagen også og lad være med at drikke alkohol og koffeinholdige drikke samme dag. Du kan sagtens drikke den hver dag eller starte med hver anden eller hvad føles rigtig. Du skal sætte dig roligt og drikke den gerne forestille dig at du lægger en intention eller beder om hjælp til noget inden du drikker den. Du kan forestille dig at kakaoen er en energi, spirit i sig selv.

Jeg lægger en lille video i messenger gruppen hvor du nemt kan se. Du kan tilføje de krydderier du ønsker og sunde søde smage, men den skal ikke laves på komælk da det ødelægger effekten. Plantemælk kan bruges til at mildne smag.
Jeg bruger håndblender til kakao men man kan bruge piskeris. Jeg synger for kakaoen og holder den til mit hjerte inden jeg putter i vandet. Du kan finde din måde at ære den på. Selve tilberedelsen betyder meget for selve plantemedicinen effekt, det starter inden du drikker den.

Kontraindikation:
Hvis du er gravid, ammer, på anti depressiv medicin, hjertemedicin eller har hjerteproblematikker, anbefales mindre dosis ca 20 gr kakao. Men mærk efter hvad din krop siger. (Man kan få hovedpine og kvalme hvis dosis er for høj).
Ift. Hjertet sænker kakao blodtrykket med magnesium, men theobromin sætter gang i kredsløb og det kan føles som et rush i start).

Nyd kakaoen😊 den er fuld af magi og kærlighed💕🧚🏼‍♂️

Hvis du har nogle spørgsmål skriv endelig til mig
info@munayhealing.dk
se mere om mig på www.munayhealing.dk

Scroll to Top

Tilbud Ceremoniel Kakao & Meditation

Lige nu kan du købe den magiske Keith Kakao her i Munayhealing og få adgang hele januar til et online meditations gruppe på zoom, hvor vi mødes en gang om ugen( du får link til optagelse hvis du ikke kan være med live) og forbinder os med den fantastiske cerimonielle kakao fra Guatemala. Se mere på Munayhealing FB om denne utrolige plantemedicin og superfood der bringer dig hjem til Dit Hjerte. 

Få dette tilbud 555kr ved køb nu indtil 5.1.2023, køb online i booking her: https://system.easypractice.net/event/ceremoniel-kakao-januar-meditations-forlb-eafb2

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.