Køb Ceremoniel Kakao fra Guatemala Keith Cacao

I Munay Healing kan du købe den magiske Keith Cacao, som vi bruger i ceremonierne i haven, på workshops, meditationer, retreats, til klienter inden behandling og ikke mindst i vores familie til sundhed, healing, meditation og familie samling med børnene.

Du kan købe en blok Ketih Cacao 454gr til 410kr her i Søborg efter aftale.

Ønsker du forsendelse så bliver fragt tillagt pris, alt efter ønsket antal/vægt mel.50-85kr. Skriv for mere info og bestilling på info@munayhealing.dk  eller sms på 26257852.

Du kan også købe direkte online fra Keith cacao med Munay Healings rabat link til første køb: http://www.keithscacao.com/discount/MunayHealing

Ved deltagelse i Munay Healings workshops, retreats, behandlinger, mm. vil det være muligt modtage særlig rabat på kakao køb.

Din Kakao Guide:
⭐️Jeg er certificeret Keith Cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et fordybende 2 måneder kursusforløb med undervisning og mentoring i alt fra kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som alternativ behandler med dybe både fysiske og psykiske klient processer, som mit speciale og 8 års erfaring med shamanistiske workshops og dybe spirituelle sjælerejser både med og uden ceremoniel kakao. Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao, da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya folket bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg er i marts 2023 hjemvendt fra San Marcos efter 3 ugers fordybelse med denne ceremonielle Kakaos proces fra regnskoven til vores kop her i DK. Det var dybe indre rejser med Keiths guidance og samvær med de Maya kvinder og mænd fra landsbyen, der arbejder med kakaobønnernes proces. Det har lagret sig dybt i min tilgang til arbejdet med denne magiske kærligheds plantemedicin. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle kakao, men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eliksir.

Lidt om Keith Cacao:
Denne kakao er ceremoniel kakao, hvilket bl.a. betyder den er brugt gennem årtusinder af især det oprindelige Mayafolk i forskellige ceremonier og ritualer og som plantemedicin.  Det er også garanti for den højeste kvalitet, i sin næsten rå form (fermenteret, soltørret og kun let håndristet og håndpillet)  indeholder den mange mineraler og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium, som hjælper til bl.a. kredsløb, blodtryk, og den mere spirituelle og følelsesmæssige hjerte åbning. Den har også indflydelse på produktion af seretonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og fair Trade og direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i regnskoven i Guatemala og ikke på plantage.
Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden, han bliver kaldt the Chocolate shaman og han fik kaldet fra Mama Kakao for 20 år siden at han skulle bringe denne magiske eleksir til vesten. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

 

 

 

 

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.