Healing Roots Retretreat i Melby

Den 16.11-19.11 inviterer endnu engang på et dyb shamanistisk healings retreat. Ceremoniel kakao fra Guatemala vil være vores plantemedicinog guide til åbning af hjertet og til at forbindelsen til vores Rødder linage af formødre og forfædre healing. Vi bærer alle på gamle mønstre, sår og traumer fra vores familier og formødre/fædre. Ved at arbejde med vores rødder og både se, mærke og slippe det vi ikke skal bære på, fordi det ikke er vores åbnes muligheden heling og transformation i os. Herigennem kan vi rejse os og stå i vores lys og kraft, som den vi er kommet for at være på denne Jord, i denne Krop og Tidslinie.

Vintermørket inviterer os til fordybelse, til at kigge indad og mærke hvad rør sig i vores hjerter og i dybden af os. Vores Rod vores Rødder både fysisk og spirirtuelt og på formødre/fædre plan. Vi vil arbejde med  ritualer til healing og transformation af vores rod og harachakra.

Vi vil gennem de 4 dage arbejde med de indre landskaber i dig, der åbner sig i takt med forbindelsen til Moder Jord og elementerne. Vi vil arbejde med at Genhuske -REmember vores oprindelige forbindelse til Kilden, Moderjords hjerte og naturen. Forbindelsen styrkes gennem praksis i cirklen med tusinde år gamle shamanistiske ritualer fra Peru, Guatemala og Nordisk tradition, hvor vi ærer jorden og forbinde til vores Hjerter og Sjæls Kald. Du får muligheden for at mærke hvem er du i sandhed er, når du træder ud af din hverdags travlhed og giver Plads og Tid til at Mærke og Fordybe dig.

Alle kakao ceremonier og indre rejser bliver holdt i et trygt ceremonielt rum om bålet, i stuen om pejsen og i skovhaven, Alt under kærlig og kyndig vejledning af din rejse guide Ditte Hofman Lessner. Om morgenen underviser Shauli Lessner i Qigong, meditation, yoga og breathwork til koldbad, som kan nydes i havet på stranden der ligger tæt ved. Der vil være fritid til hvile, alene ture og integration alle dagene. Vi kommer også til at holde stilhed undervejs for at skabe plads til oplevelser, sansninger og transformation. Vi bliver en cirkel på max 12 personer så der er tid og plads til dybe rejser. Vi holder retreatet i et stort skønt udbygget svensk træsommerhus på en skøn naturgrund i Melby Sjælland Halsnæs kommune kun 15 minutters gang fra en skøn strand. Indkvarteringen vil være i simple, men fine værelser enten enkeltværelse eller delt værelse med to enkelt senge. Retreatet er for alle voksne, du behøver ikke have nogen erfaring. Men et åbent sind og kaldet til at arbejde med dig selv, i indre rejser og i kreative processer i naturen med cirklen af andre skønne sjæle. Hvis du er i tvivl om noget spørg endelig.

 

Det får du:

-30 min individuel session med enten massage, zoneterapi, kraniosakral terapi.

-Hatha Yoga, Meditation, Qi gong undervisning af Shauli Lessner med 25 års erfaring som yogi og underviser.

-Teknikker til åndedræt til vinterbad før Havbad eller kold udebruser.

-Dybe transformerende shamanistiske kakao ceremonier med den magiske plantemedicin fra Guatemala Keith Cacao i et trygt space med Ditte, som er erfaren behandler og guide i både ceremonielle kakao ceremonier, shamanistiske rejser og dybe fysiske, følelsesmæssige og sjælelige spirituelle processer.

-Dybere forbindelse til dit Hjerte, din Rod og Underliv og til Moder Jord og elementerne omkring dig gennem arbejde i den magiske skovhave, ved bålet og havet.

-Guidance i at skabe forbindelse og arbejde med dine Rødder og Forfædre/mødre linie.

-Trommerejse , trommehealing og kendskab til shamanistiske ritualer.

-Den mest kærligheds vibrende, nærende og støttende veganske mad fra Munay Healing Plantfood inkl hjemmelavet kombucha til dit fordøjelses og immunsystem.

-En tryg lille cirkel af max 10 deltagere hvor du møder andre smukke sjæle der deler af sig selv og sammen spejler og støtter I hinanden i cirklen.

 

Shauli Lessner

Forplejning & morgen undervisning:

Vi vil blive forkælet af Shauli med lækker simpel nærende og kærlig vegansk forplejning undervejs til at støtte op om de indre processer. Shauli har lavet vegansk mad i sin fritid i 25 år både til større selskaber, i yoga ashrams og i hjemmet😊 Du kan se mere om hans kærlighedsmad og blive inspireret på Munay Healing Plantfood på Facebook, hvor der er videoer og opskrifter fra flere år. Derudover er Shauli uddannet Hatha yogalærer siden 2001 og har praktiseret daglig meditation i 25 år og dyrker qi gong og isbadning.

Katrine Schnack

Værtinde & massage

Ejer af dette skønne sted, Katrine, vil være vores værtinde og massør, hun er uddannet lærer, massør og med interesse for yoga og spiritualitet.

Tilmelding

Tilmelding via mobilepay Munay Healing 509314. Betaling af enten det fulde beløb eller kan betales i 2 rater, kontakt os hvis du ønsker denne løsning. Inden tilmelding på mobilepay kontakt Munay Healing på info@munayhealing.dk for at være sikker på der er ledigt værelse Der er begrænset antal pladser og det er først til mølle-princip.

Vigtigt: Efter tilmelding og betaling gives penge ikke retur, men plads kan sælges til en anden, giv besked om dette.

💕Pris for hele retreat alt inkl torsdag til søndag:

Delt værelse med 2 enkeltsenge 4444kr pr person ( værelse er som to små værelser m døråbning imellem)

Enkeltværelse 4777kr

Enkeltværelse m madres på gulv 4555kr

Mulighed for at sove i eget overnatningssted evt. muligt ved forespørgsel.

📧For mere info ang ledig plads mm.  skriv til os på info@munayhealing.dk eller 26257852

Praktisk

Medbring:

Håndklæde, sengetøj, pude, dyne eller sovepose.

meditations pude eller lign., yogamåtte, tæppe, øjenmaske eller bind/tørklæde til øjnene.

Badetøj, tøj til bevægelse, hvidt tøj hvis muligt til Fuldmåne ceremoni, varmt tøj, tøj til alt slags vejr inkl. regn.

Notesbog og farver el lign, kuglepen.

Din yndlingskop til kakao ceremoni, drikkedunk.

En ting til fælles mesa/alter (du får den med hjem igen) fx krystal, smukke el lign.

Armbåndsur så du ikke behøver gå rundt med din telefon hele tiden.

Og selvfølgelig alt det du normalt ville pakke til en tur på 4 dage, men der er ikke plads til kæmpe kufferter så tænk praktisk😊

 

Transport:

Vores ophold finder sted i Melby, cirka 45 min kørsel fra København i bil, vi kan hjælpe med at arrangere samkørsel.

Med tog skal du tage tog til Hillerød St og skifte til lokalbanen mod Hundested og stå af i Melby så kan vi arrangere hent hvis du giver besked.

 

Lidt om Ditte Hofman Lessner

⭐️Jeg er certificeret Keith Cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et fordybende 2 måneder kursusforløb med undervisning og mentoring. Der var undervisning i alt fra kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som alternativ behandler med dybe både fysiske og psykiske klient processer, som mit speciale. Derudover 8 års erfaring med shamanistiske workshops og dybe spirituelle sjælerejser både med og uden ceremoniel kakao. Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao http://www.keithcacao.com , da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya folket bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg er i marts hjemvendt fra San Marcos efter 3 ugers fordybelse med denne ceremonielle Kakaos proces fra regnskoven til vores kop her i DK. Det var dybe indre rejser med Keiths guidance og samvær med de Maya kvinder og mænd fra landsbyen, der arbejder med kakaobønnernes proces. Det har lagret sig dybt i min tilgang til arbejdet med denne magiske kærligheds plantemedicin. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle kakao, men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eliksir. Du kan læse mere om mit arbejde her https://munayhealing.dk/om-ditte/

 

Lidt om Keith Cacao:

Denne kakao er ceremoniel kakao, hvilket bl.a. betyder den er brugt gennem årtusinder af de oprindelige folk i ceremonier, som plantemedicin og at den i sin næsten rå form (fermenteret, soltørret og kun let håndristet og håndpillet) har den højeste kvalitet og indeholder mange mineraler og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium, som hjælper til bl.a. kredsløb, blodtryk, og den mere spirituelle og følelsesmæssige hjerte åbning.  Den har også indflydelse på produktion af seretonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og fair Trade og direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i regnskoven i Guatemala og ikke på plantage.

Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

 

Program (er en kort oversigt om indhold mere info på retreat, program med forbehold for ændringer)

Torsdag:

16-17:30 landing

17:30 Intro

18-20 kakao meditation og dyb grounding

20 Aftensmad

 

Fredag :

6:30-7 meditation

7-9 yoga, qigong, åndedræt til vinter havbad

9:30 morgenmad

10:30-14      30 minutter personlige 1:1 session og yoga nidra efterfølgende

14 frokost

14- 17 fritid og integration

17-19 kakao ceremoni & Healing Roots

 

Lørdag

6:30-7 meditation

7-9 Morgen meditation, yoga, qigong, åndedræt og havbad

9:30 morgenmad

10:30-13:30

Deep Dive ancestral arbejde, despacho ofring

13:30 frokost

18-20 Kakao ceremoni & trommerejse mm

20 middag

 

Søndag

6:00-8:30

Meditation,Yoga, Qigong og havbad

8:30-9 nedpakning

9-10 brunch

10-12 afsluttende cirkel, landing og deling

 

Vi glæder os til at møde dig og samskabe 4 fantastiske kærlige og dybe dage fra hjertet i naturen.

Kærligst

Shauli, Katrine & Ditte

 

Anmeldelse fra deltager på  “Into The HeartSpace Retreat”

”Tak for et fantastisk retreat Jeg er helt overvældet over det stærke program med plads til masser af ceremonielt arbejde, cacao, ceremonier, stilhed, integration, havbad, meditation, yoga. Jeg har været på virkelig mange retreats, og dette var fuldstændig formidabelt og stærkt fra start til slut. Jeg er dybt imponeret over den viden, baggrund og dybe integration fra Ditte og Shauli, og følte mig så støttet og holdt igennem de processor, der gik i gang i mig. Jeg kan KUN give mine allerkærligste og dybeste anbefalinger Selvom du er ny eller erfaren i spirituelt og ceremonielt arbejde er det for dig. Dig som er nysgerrig. Du bliver guidet fra, hvor du er. Med alt du er. Så smukt”

Britta

 

 

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.