Sacred Heart Retræte i Seeds of Life, Dronningmølle 13.-16.6 2024

Denne sommer har vi et særligt samarbejde med Cecilie Svendsen, som er yogalærer og kakao practioner fra Keith kakao ligesom jeg. Jeg mødte Cecilie sidste år i Guatemala og fik straks kaldet til at samskabe et retreat. Det manifesterede sig utrolig hurtigt og vi fik Shauli med som Vegansk kok med Munay Healing Plantfood.

Vi glæder os og er dybt taknemmelig for at kunne invitere dig med på The sacred heart retræte i sommeren 2024. Dette retræte leder dig dybt ind I dit hjerte, via meditation og Åndedræt. Tusinde år gamle shamanistiske ritualer. Yoga og lyd healing. Samt kærlighed. Kærlighed. Kærlighed.

​Vi vil arbejde med ceremoniel kakao fra Guatemalas regnskov og skabe en dyb forbindelse til naturen og moder jord, Igennem tusinde år gamle shamanistiske ritualer fra Peru, Guatemala og den Nordiske tradition. Du får muligheden for at mærke hvem du i sandhed er, når du træder ud af din hverdags travlhed og synker dybt ind I dit hjerte.

Vi vil arbejde med kraften af vores eget åndedræt, som er så potent og transformerende, at det kan tage os på en lang og dyb rejser, som vare længe efter at retræten er slut. For vores åndedræt er I sandhed nøglen til dybere transformation.

Yogaen vil være åbendende og støttende, samt transformerende I sin egen ret. Og det vil være en blanding af flydende og styrkende hatha Yoga, Samt åbendene, smeltende og smørende Yin Yoga. Udover yogaen vil vi også løsne og frigøre via bindevævsmassage, hvor vi bruger bolde til at massere bindevævet.

Forplejning🍓🥑:
Vi vil blive forkælet af Shauli med lækker nærende og kærlig vegansk forplejning undervejs til at støtte op om de indre processer. Der vil blive serveret Brunch og aftensmad, og frugt, snacks, vand og varme drikke, kan hentes I køkkenet hele dagen.
Shauli har lavet vegansk mad i sin fritid i 25 år både til større selskaber, i yoga ashrams og i hjemmet😊 Du kan se mere om hans kærlighedsmad og blive inspireret på #MunayHealingPlantfood på Facebook, hvor der er videoer og opskrifter fra flere år. Derudover er Shauli uddannet Hatha yogalærer siden 2001 og har praktiseret daglig meditation i 25 år og dyrker qi gong og isbadning..

Program ❤

Torsdag

15.00 Ankomst

16.00 Sacred Heart Velkomst Ceremoni

19.00 Aftensmad

Aftenen er fri til at gå I sauna eller gå tur langs vandet, eller bare slappe af. ❤

Fredag

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

12.00 Apacheta sten pyramide bygning og Tur til Tegners museum

16.30 Cacao Ceremoni og Ånderdræts Terapi

19:30 Aftensmad

Bål I haven og sauna ❤

Lørdag

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

14.00 Bindevævsmassage

17.00 Cacao ceremoni og Shamanistisk Trommerejse

19:30 Aftensmad

Dans ❤

Søndag

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

11.00 Pakke mm.

11.30 Sacred Heart afskeds Ceremoni

14.00 Farvel

❤ Både Ditte og Cecilie er certificeret Keith Cacao Practitioners hvilket betyder at de har været på et fordybende 2 måneders kursusforløb med undervisning og mentoring i alt fra kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har Ditte 20 års erfaring som alternativ behandler og 8 års erfaring med shamanistiske workshops og spirituelle sjælerejser. Cecilie Svendsen er derudover en erfaren yogalærer med mere end 900 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi og hun har tusindvis af timers undervisnings erfaring og afholdt Yoga og healings retræter I de seneste 13 år, både I Danmark og udlandet.
De har begge en varm og kærlig tilgang til deres undervisning og tror på at alle kan få glæde og gavn af yoga, Cacao, meditation og det healende åndedræt.

Lidt om Keith’s Cacao:
❤ Keith’s Kakao er 100% ren ceremoniel Økologisk cacao. Traded både fair og direkte fra bønderne til Keith. Keith udvælger selv alt sin Kakao og bruger kun bønner fra Crioella træet. Kakaoen er en plantemedicin og bliver brugt på grund af dens fænomænale egenskaber. Den indeholder mange mineraler og antioxidanter som er gode for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium, som hjælper til bl.a. kredsløb og blodtryk, og Anandamid som giver den mere spirituelle og følelsesmæssige hjerte åbning. Den har også indflydelse på produktion af serotonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Det er faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden og bragt Cacao tilbage med I ceremoni, over hele verden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne MAGISKE kakao.

​Indkvartering

Indkvartering er på SEEDS OF LIFE som er beliggende i Dronningmølle 7 minutters gang fra stationen og kun 500 meter fra Havet. Stedet er omgivet af den skønneste natur og her er ro til at give slip og bare være til. Samtidig ligger det tæt på Rudolph Tegners museum og Esrum sø, hvis man vil på yderligere eventyr.

Adresse:
SEEDS OF LIFE
Poppelalle 25, Dronningmølle
3120 Frederiksborg

Pris:
Delt dobbeltværelse: 5.550,00 kr.
Enkeltværelse: 5.950,00 kr.

Inkl. i prisen:
Indkvartering på Seeds of Life
Alle sessioner og ceremonier
2 daglige måltider
Te

Dette er et dybdegående og magisk retræte og hensigten med retræten er at tilbyde et sikkert og kærligt rum, hvor du kan finde tilbage til dit hjerte og skabe plads til healing og transformation.

Tilmeldingsfrist: Så længe pladser haves

Har du spørgsmål angående retræten eller ønsker du at tilmelde dig.

Skriv til os på info@munayhealing.dk eller

Cecilie Svendsen på updogyoga.dk@gmail.com

Ved tilmelding bedes du overføre 1200 kr. Depositum er bindende og betales ikke retur. Rest betaling sker derefter og senest 6 uger før retræten. Efter 6 uge, kan betaling ikke tilbage betales men pladsen kan sælges til anden side.

Kærligst Cecilie, Shauli og Ditte

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.