Shamanistisk Børne & Familie Yoga

Jeg holder workshops og forløb med både børn og familier i Yoga, meditation og Yoga Nidra, som er en guidet afslapning for krop og sind. Det kan være både online så du og din familie kan ligge hjemme i stuen med dyner og puder og yoga måtter og det kan fysisk i enten i min have eller inde i lokale.

Du kan også book en online privat Familie session til dig og din familie. Kontakt for mere info.

Jeg poster her  og på FB ved workshops.

Se referencer herunder:

Her er en mors oplevelse af zoom-yoga:
Siden den fysiske yoga er taget ud af børnenes almindelig dag  pga. Corona har Ditte flyttet det over til Zoom-yoga/Zoom-putte-yoga. Det har muliggjort at børnene alligevel kunne lave yoga med hinanden – på afstand. Børnene er super glade for at se hinanden på skærmen. Følelsen af at lave noget sammen er ikke forsvundet bare fordi det foregår via en skærm.
Som en god start på yoga-tiden får børnene mulighed for at hilse på hinanden inden “mute” bliver iværksat.
Børnene kender de fleste øvelser fra tidligere og har nemt ved at følge med da Ditte altid har nogle historier der skal hjælpe børnene med at huske øvelserne. Samtidig finder Ditte altid et tempo og flow som passer godt til børnene (5-6år) så de har tid til at gennemføre øvelserne.
Zoom-putte-yoga har yderligere en del der handler om massage og/eller meditation. Første gang Ditte introducerede meditation var jeg vildt imponeret over at børnene var med på det at de bare skulle sidde så stille som de nu kunne. 
Den ro der bliver skabt i børnene ved at deltage i massage eller mediation er meget unik. Måske forsvinder den umiddelbart efter, men så har børnene mærket at de kan og kan lettere finde den igen når de laver/får massage eller i meditation – eller måske et andet sted?
Og så gør det heller ikke noget at Ditte har en fantastisk stemme at lytte til! 
Anina mor til dreng på 5 år og pige på 6 år.

“Min datter Esther på 5 år elsker at være til børne yoga og har lavet hele stuen om til yoga klasse for dukker og bamser som hun underviser ”
Nickie, mor til Esther.

“Min datter på 9 år har været på Yoga, Krea og Bevægelses camp denne sommer med Ditte og hun har haft det vidunderligt! jeg er så taknemmelig for at hun blev introduceret til Yoga, trommerejse, vegetarmad og Ditte Hofman Lessner style:-) En kæmpe gave for hendes dannelse. Tak!”
Christine Børge, skuespiller

“Min datter Felicia var på Yoga sommer camp og syntes det har været superfedt! Hun syntes det var rigtig spændende og bruger stadig nogle af de ting hun har lært.”
Malene, selvstændig

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.