Shamanistisk trommerejse gruppe

Trommerejse er en dyb transformerende og healende rejse ind i dit indre univers ubevidste lag, det store kosmiske univers og usete dimensioner.

På trommerejse kan du stille spørgsmål til de skridt du skal tage for at kunne manifestere dine drømme og visioner. Vi starter altid med at bede om At møde vores kraftdyr, hvis du ikke har rejst med trommen før, så du altid har en rejsekammerat ved din side

Vi starter med en hjerteåbnede meditation med ceremoniel cacao, som vi har taget med hjem fra vores 7 mdrs spirituelle familie rejse i Guatemalas højland i 2019, hvor vi deltog i mange fantastiske cacao ceremonier. 
Cacao støtter og guider dig til at åbne dit hjerte og forbinde dig til din indre rejse.

På trommerejsen vil du I et trygt og varmt rum rejse indad for at møde dit kraftdyr( hvis du ikke har et endnu), og du kan stille spørgsmål du ønsker svar på. 
En trommerejse er forskellig for hver eneste person der oplever den, intet er forkert, du vil opleve præcis det du er klar til og det som var meningen den dag for dig. Jeg vil derfor ikke skrive for meget om indhold, men lover dig at jeg vil sætte dig godt ind i det inden vi går i gang og holde et kærligt og trygt rum for dig og cirklen. Du er også velkommen til at stille spørgsmål inden på mail eller tlf,

info@circle-c.dk eller 2625 7852.

Min Shamanistiske Rejse:

Jeg har de seneste 5 år bevæget mig dybt ind i de shamanistiske ritualer og ceremonier, mine lærere på vejen er Don Oscar Miro Qesada, Anette Høst, Helena Karhu, Mark Elmy, Christine Stevens. Trommen har fra starten været min spirit stemme og tætteste redskab til at forbinde mig og andre med de andre verdener, spirit og Moder Jord. Men trommen har også den fornemme egenskab af at bringe os hjem til os selv, trommen er healing og vibration og jeg bruger den hver dag både i mine kranio sakral behandlinger, med mine shamanistiske børne yoga klasser og i min egen shamanistiske praksis. Jeg her derudover afholdt mange trommerejse cirkler i Søborg.
Se mere om min uddannelse her: http://www.circle-c.dk/ditte-hofman-lessner-indehaver-af-circle-c-studio-certificeret-gyrotonic-intstruktor

Praktisk:

Om sommeren holder jeg ceremonier og trommerejse i naturen i min have. I trygge afgrænsede omgivelser hvor vi er uforstyrret fra andet end fuglene og moderjords magiske energier.

Sted: Christopher Boecks Alle 90; 2860 Søborg

Resten af året:
Sted: Salig, Masnedøgade, Østerbro, lige v metro stop Poul Henningsen Plads, bus 1A i gå afstand 5 min og Svanemøllen St 10 min gang. Parkering 10 kr i timen udenfor. Pris: 250 kr ink Ceremioniel Cacao, ved tilmelding betales enten ved mobilepay: 26257852 (skriv trommerejse) eller bank overførsel se www.circle-c.dk/kontaktMedbring: behagelig tøj, notes bog og kuglepen, åbent sind:-Se mere og book på www.circle-c.dk

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.