Into the HeartSpace- et Magisk & Jordforbindende Kakao Retreat

Into the HeartSpace Retreat den 31.8-3.9 2023 i melby, Sjælland

Du inviteres med på et fordybende magisk retreat med ceremoniel kakao og dyb forbindelse i naturen. Vi starter på Super fuldmåne om aftenen med åbnende kakaoceremoni med den magiske kærligheds eliksir fra Guatemalas regnskov og Mayaernes visdom, som vil hjælpe os med at åbne hjerterne og bringe flow til healing, rensning og forløsning af det der ikke længere tjener os.  Vi vil gennem de 4 dage arbejde med de indre landskaber i dig, der åbner sig i takt med forbindelsen til Moder Jord og elementerne. Vi vil arbejde med at Genhuske -REmember vores oprindelige forbindelse til Kilden, Moderjords hjerte og naturen, som styrkes gennem praksis i cirklen med tusinde år gamle shamanistiske ritualer fra Peru, Guatemala og Nordisk tradition hvor vi ærer jorden og forbinde til vores hjerter og sjæls kald. Du får muligheden for at mærke hvem er du i sandhed er, når du træder ud af din hverdags travlhed og giver plads og tid til at mærke og fordybe dig.

Alle kakao ceremonier og indre rejser bliver holdt i et trygt uderum i naturen i skovhaven ved huset, om bålet, på overdækket terrasse ved regn og alt under kærlig og kyndig vejledning af din rejse guide Ditte Hofman Lessner. Om morgenen er der frivillig egen praksis med yoga, meditation og hav bad på stranden der ligger tæt ved. Der vil være fritid til hvile, alene ture og integration alle dagene. Vi kommer også til at holde stilhed undervejs for at skabe plads til oplevelser, sansninger og transformation. Vi bliver en cirkel på max 12 personer så der er tid og plads til dybe processer. Vi holder retreatet i et stort skønt udbygget svensk træsommerhus på en skøn naturgrund i Melby kun 15 minutters gang fra en skøn strand. Indkvarteringen vil være i simple, men fine værelser enten enkeltværelse eller delt værelse med to enkelt senge. Retreatet er for alle voksne, du behøver ikke have nogen erfaring udover et åbent sind. Hvis du er i tvivl om noget spørg endelig.

 Forplejning:

Vi vil blive forkælet af Shauli med lækker simpel nærende og kærlig vegansk forplejning undervejs til at støtte op om de indre processer. Shauli har lavet vegansk mad i sin fritid i 25 år både til større selskaber, i yoga ashrams og i hjemmet😊 Du kan se mere om Shaulis kærlighedsmad og blive inspireret på Munay Healing Plantfood på Facebook, hvor der er videoer og opskrifter fra flere år. Derudover er Shauli uddannet yogalærer og har praktiseret daglig meditation i 25 år og dyrker qi gong og isbadning.

Ejer af dette skønne sted, Katrine, vil være vores værtinde og min højre hånd med alt det praktiske, hun er uddannet lærer, massør og med interesse for yoga og spiritualitet.

 

Program:

Programmet er med forbehold for ændringer

Torsdag d.31.8 Fuldmåne

16-17 landing

17:30 velkommen og intro

18-20 Fuldmåne ceremoni

20 aftensmad

 

Fredag d.1.9

8:30 Morgen meditation, yoga og hav bad (egen praksis, ikke obligatorisk kun mulighed)

10  Let Morgenmad smoothie og chiagrød

11-13 Meditation Walk i stilhed til strand Apacheta/sten pyramide bygning

13:30 Frokost

14-17 Fritid: integration, yoganidra etc.

17-19 Kakao Ceremoni og despacho ofring/ kreativ process

19:30 Aftensmad

Stille aften

Lørdag d.2.9

8:30 Morgen meditation, yoga og hav bad (egen praksis, ikke obligatorisk kun mulighed)

10 Let morgenmad smoothie og chiagrød

11-13 Chakra dans meditativ rejse til musik

13:30 Frokost

14-17 fritid, integration, yoganidra etc.

Kl 17-19 Trommerejse med ceremoniel kakao og blå lotus

19:30 Middag & bål hygge

 

Søndag d.3.9

8 Morgen meditation, yoga og hav bad (egen praksis, ikke obligatorisk kun en mulighed)

9 Let morgenmad smoothie og chiagrød

9:30-10 nedpakning

10- 12 jordforbindende landing og deling i cirklen

Frokost 12-13

Retreat slut

Lidt om Ditte Hofman Lessner

⭐️Jeg er certificeret Keith Cacao Practitioner, hvilket betyder jeg har været på et fordybende 2 måneder kursusforløb med undervisning og mentoring i alt fra kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har jeg 20 års erfaring som alternativ behandler med dybe både fysiske og psykiske klient processer, som mit speciale og 8 års erfaring med shamanistiske workshops og dybe spirituelle sjælerejser både med og uden ceremoniel kakao. Jeg har selv en meget dyb personlig forbindelse til præcis Keith Cacao, da vi har boet i den landsby San Marcos, hvor han og Maya folket bor og arbejder med kakaobønnerne sammen. Vi har været i mange dybe processer og ceremonier med Keith og har selv holdt rum og have for mange transformerende ceremonier her i Søborg under åben himmel. Jeg er i marts hjemvendt fra San Marcos efter 3 ugers fordybelse med denne ceremonielle Kakaos proces fra regnskoven til vores kop her i DK. Det var dybe indre rejser med Keiths guidance og samvær med de Maya kvinder og mænd fra landsbyen, der arbejder med kakaobønnernes proces. Det har lagret sig dybt i min tilgang til arbejdet med denne magiske kærligheds plantemedicin. Jeg har prøvet mange fine ceremonielle kakao, men denne har vist sig at være den mest kraftfulde transformerende magisk kærligheds eliksir. Du kan læse mere om mit arbejde her www.munayhealing.dk

Lidt om Keith Cacao:
Denne kakao er ceremoniel kakao, hvilket bl.a. betyder den er brugt gennem årtusinder af de oprindelige folk i ceremonier, som plantemedicin og at den i sin næsten rå form (fermenteret, soltørret og kun let håndristet og håndpillet) har den højeste kvalitet og indeholder mange mineraler og antioxidanter for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium, som hjælper til bl.a. kredsløb, blodtryk, og den mere spirituelle og følelsesmæssige hjerte åbning.  Den har også indflydelse på produktion af seretonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Den er også 100% ren ceremoniel cacao og fair Trade og direct Trade, den gror i sit naturlige miljø i regnskoven i Guatemala og ikke på plantage.
Det er rent faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne magiske kakao.

Tilmelding og Earlybird rabat

Hvis du tilmelder dig inden den 14.7.23 via mobilepay Munay Healing 509314 får du rabat på 300kr på alle værelser. Betaling af enten det fulde beløb eller kan betales i 2 rater, kontakt os hvis du ønsker denne løsning. Inden tilmelding på mobilepay kontakt Munay Healing på info@munayhealing.dk for at være sikker på der er ledigt værelse på det du ønsker. Der er begrænset antal pladser og det er først til mølle-princip.

Du kan også tilmelde og betale med kreditkort direkte på dette link på pris til 4444kr  for de andre priser betal med mobilepay eller kontakt os.

https://system.easypractice.net/event/into-the-heartspace-retreat-28d2f

Vigtigt: Efter tilmelding og betaling gives penge ikke retur, men plads kan sælges til en anden, giv besked om dette.

Priser:

Delt værelse med 2 enkelt senge 4444kr pr person – med Early Bird rabat 4144kr pr person

Delt værelse med dobbeltseng 4444kr pr person -med Early Bird rabat 4144kr pr person

Enkeltværelse 4777kr pr person med Early Bird rabat- 4477kr

Efter 14.7.23 er pris 4777kr for enkelt værelse og 4444 for delt værelse.

Praktisk

Medbring:

Håndklæde, sengetøj, pude, dyne eller sovepose

meditations pude eller lign., yogamåtte, tæppe, øjenmaske eller bind/tørklæde til øjnene.

Badetøj, tøj til bevægelse, hvidt tøj hvis muligt til Fuldmåne ceremoni, varmt tøj, tøj til alt slags vejr inkl. regn.

Notesbog og farver el lign, kuglepen

Din yndlingskop til kakao ceremoni, drikkedunk

En ting til fælles mesa/alter (du får den med hjem igen) fx krystal, smukke el lign

Armbåndsur så du ikke behøver gå rundt med din telefon hele tiden

Og selvfølgelig alt det du normalt ville pakke til en tur på 4 dage, men der er ikke plads til kæmpe kufferter så tænk praktisk😊

 

Transport:

Vores ophold finder sted på Mulbjergsvinget 24 i 3370 Melby

cirka 45 min kørsel fra København i bil, vi kan hjælpe med at arrangere samkørsel.

Med tog skal du tage tog til Hillerød St og skifte til lokalbanen mod Hundested og stå af i Melby så kan vi arrangere hent hvis du giver besked.

Vi glæder os til at møde dig og samskabe 4 fantastiske kærlige og dybe dage fra hjertet i naturen.

Kærligst

Shauli, Katrine & Ditte

 

 

Scroll to Top

Tilmeld Munay Healing Nyhedsbrev og få 10% på dit første køb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.