Som noget helt nyt tilbyder Munay Healing nu undervisning i plantebaseret kost og madlavning. Da mange klienter, der kommer til behandling, ønsker bedre forståelse for hvordan de kan leve mere grønt, anti- inflamatorisk og uden kød, har jeg længe tænkt på også at kunne tilbyde inspiration her i Munay Healing. Vi er nu så heldige at Shauli min mand har tilbudt at lave en Vegansk Madlavnings Workshop, hvor du kan lære at lave nem og sund vegansk mad. På denne workshop lærer du hvordan du kan nære din krop med plantebaseret kost. Undervisningen foregår i hyggelige rammer og vil være både teoretisk og praktisk undervisning. Se mere info under workshops.

Der udover vil det være muligt, at bestille Munay Healing Plant Food, hvis du skal holde et selskab. Du kan se menu her.

For mere information skriv direkte til Shauli.lessner@gmail.com

Læs om workshoppen her.

Scroll til toppen

2. Advent 15% rabat på gavekort

Giv en kærlig gave til din familie og venner. Køb elektroniske gavekort fra søndag den 4.12 til og med fredag den 9.12 kl 00 og få 15% rabat. Kort kan købes  og betales i online booking eller ved henvendelse på 26257852 eller info@munayhealing.dk

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.